Monday, October 27, 2008

KING OF THE DAY

<==KLICK PICTURE FOR LARGE IMAGE

26hb. 10,2008 berlangsungnya majlis persandingan anak buah Rampage di Taman Mastiara, Jalan Ipoh. K.L



Sanak saudara dari jauh dan dekat termasuk juga jiran2 datang bergotong royong menjayakan majlis ini, terima kasih di ucapkan.


<==KLICK PICTURE FOR LARGE IMAGE
Krew2 yang bertungkus lumus menjayakan majlis ini.


<==KLICK PICTURE FOR LARGE IMAGE

Sedara mara dan rakan datang memeriahkan majlis.


<==KLICK PICTURE FOR LARGE IMAGE

Ketibaan penggantin disambut dengan acara pencak silat.

<==KLICK PICTURE FOR LARGE IMAGE

Dj Epoi datang tepat pada masanya untuk menambah keceriaan majlis dengan celoteh yg tak kering gusi ( u are the best kata....Krew2 Tmn Mastiara), tak ketinggalan Aris Ariwatan yg membantu Dj Epoi membuat sound check...(sebab dia akan menyampaikan satu dua lagu, atas permintaan Dj Epoi.)-untuk tempahan boleh hubungi Dj Epoi di (epoi8787@yahoo.com)<== ni gua kasi promote cikit.



Majlis berlangsung dengan cuaca yang baik sekali. Krew2 penanggah yang keletihan turut sama menyumbangkan lagu kepada para jemputan....pun termasuk Abg Aris .


<==KLICK PICTURE FOR LARGE IMAGE


all the Tmn Mastiara krew ,Mama shida(mak andam) & Abg Aris menghiburkan tetamu yang hadir.




Majlis diakhiri dengan tarian poco-poco oleh pasangan pengantin dan krew.



video


5 comments:

Dj Epoi said...

Salam....

Tq Bro Rampage....memang gua layan ngn semua rakan2 kat Taman Mastiara tu.....
Anyway tq so much buat semua yg terlibat.....
Cuma gua ader skit komen.... buat gambar yang dipublishkan.....TERLALU KECIL untuk dipertontonkan.....

rampage said...

W'SALAM

Tq for the comment, aku dah besarkan gambar tu. tapi kena klick kat gambar tu for large view.

Ayong said...

Bro rampage. ni ayong ni.nak mintak gamba2 time wedding 2. klu ble sume. email je saya. (creampuffwanie@yahoo.com

rampage said...

Ayong, banyak la gambar tu...Rampage send part by part ok.

ayong said...

ok, arigato!