Saturday, November 15, 2008

TAG REPLY TO DJ EPOi

Ni Tag reply to Dj Epoi.

Hehehe .......komen jangan tak komen.





This pic. amik time khawin dulu.



yang ni pon gambo khawin berpakaian ala-ala raden gitu. Senyuman paling manis


ini gambo tak ingat kat mana.....hehehhe awek cun rindu kat kita...

p/s:

Rampage orang yg nak kena Tag ni ialah jeng...jeng...jeng (Hiez@Hidhir )

8 comments:

Dj Epoi said...

Heheheeheh
Best gila siul bila tgk mamat rock berpakaian cam ni..heheheh nk tergelak aku..SKEMA siullll...Anyway tahniah! berjaya buat tag ni...
Gambar num 3 tu memang seksi gila.....boleh bikin Bini tangap ngamuk hahahaha

Dj Epoi said...

Bro Rampage..
Lu nyer ruangan borak2 tak leh guna ler...
ingat tadik nk ngutuk2 kau...tak jadik...ntah apasal tak leh guna...?

rampage said...

niat yg tak baik selalu tak jadi...hehehehhee.

biszign said...

hahahahah! sweeeeeet!! tag no.3 tu buat kat phunia.com ke or bro edit sendri?flawless..best nampak real, heheheheh =) style style. gambar raden tu edit photoshop eh? best best.. heheheheh

rampage said...

yup, photo no 3. edit kat web(tak ingat aper alamat dia. tgh cari balik alamat web tu. photo no. 2, edit by photoshop...

thanks Bro Biszign for the comment... gambar dark vader tu lagi menarik...hehhehehe

Dj Epoi said...

Haaaaaaa....
Bagusx3 agar Blog ni menjadi tali silaturahim sesama kita......

- Nanti gua bagi tag lagi baik..utk korang 2,
- Woiiiiiiiii bila nak gi Perang Ni?( Paintball)

rampage said...

Epoi bila ader masa free kita setup team lawan Apai

MariaFaizal said...

Superman is the right word to say
Or maybe that should be his name
Hero in my mind
Everyday saving my life

To see a message from him
I just smile n ask "how you been?"
He's become a great friend
My superman till the end

This poem is dedicated to you bro rampage :)