Monday, May 6, 2013

KEPUTUSAN PRU13 (DUN)

Keputusan muktamad bagi PRU13 (DUN)

*CLN = CALON YG MENANG
*MTD = MENANG TANPA BERTANDING


KEPUTUSAN PRU 13 (PARLIMEN)

Salam semua Blogger....keputusan muktamad  PRU 13 untuk PARLIMEN




* CLN = CALON YG MENANG
* MTD = MENANG TANPA BERTANDING






PRODUCT BARU (HAND BAG COACH)

Salam semua arini nak share hand bag plak, ada 4 design boleh pikih ikut no. ok



NO. 1

BRAND : COACH CHERRY RED
HARGA : RM250

NO.2

BRAND : COACH CHERRY RED
HARGA : RM250

NO.3

BRAND : COACH CHERRY RED
HARGA : RM250

NO.4

BRAND : COACH CHERRY RED
HARGA : RM250




berminat boleh tinggalkan comment di bawah.....anda akan dilayan sebentar lagi.....hihihihihi

p/s: semua product adalah grade AA (95% original copy)

Sunday, May 5, 2013

PRODUCT BARU T' SHIRT

Salam semua blogger, hari ni dah siap satu lagi t' shirt home made...berminat...boleh order.





TITLE : AKU KERJA KERAS SEBAB AKU SEDAR AKU BUKAN ANAK ORG KAYA
SIZE : S, M, L, XL, XXL
WARNA : Pink, hitam, putih, biru

Friday, May 3, 2013

PRODUCT BARU UNTUK SEMUA

Assalammualaikum semua blogger, haaaa, arini nak kongsi satu lagi product baru, jam tangan digital  SUUNTO CORE.



HARGA : RM99.90 ( KURANG 10SEN, RM 100)..hihihihi
WARNA : seperti di dalam gambar.

jika berminat boleh tinggalkan comment di bawah...okey.

Thursday, May 2, 2013

PRODUCT BARU UNTUK SEMUA

Salam semua, setelah sekian lama menyepikan diri, di sebabkan masaalah teknikal hari ni bermula lah kembali.

Promotion baju cetakan sendiri, berminat..... boleh dapat kan di sini..




HARGA : RM 25/-
SIZE : S, M, L, XXL
WARNA : HITAM, UNGU, MERAH, PUTIH

Assalamualaikum

Perrrrrr...lama gak blog ni bersawang, nak kata sebuk tak la plak, tapi sebenarnya lupa password...hahahahaha.