Friday, October 31, 2008

HARI PALING BAHAGIA

Ini adalah hari yang paling bahagia dalam hidup Rampage, anak sulung Rampage tetiba je ajak gunting rambut.


Aqil ni paling susah nak potong rambut, siap meronta2 kalau nak potong rambut dia. Tetapi pada hari ini tetiba je dia yang ajak gi potog rambut, diam plak tu bila tengah potong. ingat nak tiru bapak dia nak bela rambut panjang. Rupanya sangkaan Rampage meleset sama sekali. tak pasal2 Rampage pun potong rambut sekali.



6 comments:

Dj Epoi said...

Salam...cute betul si Akil tu.....macam Dj Epoi kecik2 hahahahah....
Perangai maknusia kita tak boleh nk pikirkan bro Ramapge,..kekadang sendiri..kekadang keterpaksaan...
Dj Epoi teringin nk tgk Bro Rampage botak......Mesti Bertambah Kehenseman tu..hahahah

Dj Epoi said...

Salam kemana menghilang.tak pernah Ym lagi Bro ...malam2, Tahu ler berpuasa hahahahahhah....heheheheeeh...hohohohohohoh

Seronok gila Dj Sekali Lagi...hahahha hihihihi hoohohoohoo

rampage said...

ym kena virus. asal online jer confirm virus alert bunyi. tengah dok cuba perbaiki.

Dj Epoi said...

Salam...Bro Rampage...YM kau dah ok ker...atau KO,
Kalau KO kau bg jer laptop kau kat aku....aku nk masukkan dalam buyung concrete hahahahah,

Salam sama Liza....cakap kt dia...walaupon kita dua jer yg dok blogger...janji Kita punya hati senang.....hahahah

P/S Dj Suka Shok sendiri hahaha

biszign said...

thnx bro rampage for stopping by =)

MariaFaizal said...

Salam...bro.
This entry reminds me of my son Adam who jumped off the kiddie's chair @ L'oreal Salon when the hairdresser still cutting his hair.Nasib baik x payah bayar coz potong separuh jer.Dah x boleh pujuk Adam utk kembali to that chair.OTW balik,I think people@the mall were staring @my son as if he was an alien (sbb potongan rambut dia yg sangat,hmmm...'mengelirukan'?)