Saturday, August 30, 2008

KABINET MALAYSIA 2008

MENTERI MENTERI KABINET MALAYSIA 2008

2 comments:

Epoi said...

Salam......,

Bua Rampage,

Thks banyak2 pasal KABINET MALAYSIA ni....dah lama aku carik benda ni dalam soft copy.....tak dapat, hard copy banyak la....

Apa yg kau buat ...selalunya mesti sama ngn citarasa aku...
Bagusx3

Banyak lagi Rakyat Malaysia yg tak paham erti Kemerdekaan...Ya Allah Ya tuhanku...buka kanlah minda mereka pada org2 yg spesis macam itu...

Dj Epoi
Bangga Menjadik Anak Malaysia

Hidup ini Indah dan berharga kirannya dapat mengenal Sejarah Silam....

rampage said...

Dj Epoi, bukan semua remaja suka pada benda2 ni, mereka semua nak enjoy je...cuba tanya dia orang sape menteri telekomunikasi?...konfirm pening punya.